Το νέο “εκπαιδευτικό πρόγραμμα χορού & ενδυνάμωσης εκφραστικών μέσων για μεικτή ομάδα” του ειδικευμένου πολιτιστικού οργανισμού για την ενίσχυση της συμπερίληψης και της προσβασιμότητας στην τέχνη Liminal απευθύνεται σε όλους όσους έχουν πάθος για τον χορό και θέλουν να διερευνήσουν διαφορετικούς τρόπους καλλιτεχνικής κινητικής έκφρασης.
Στόχος του προγράμματος, η σύνθεση μιας μεικτής ομάδας που μέσω του χορού θα εκπαιδευτεί, θα εκφραστεί, θα επικοινωνήσει και θα συνδημιουργήσει.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν παραστατικές τέχνες όπως θέατρο, χοροθέατρο, φωνητική, μουσική, περφόρμανς και σκηνογραφία.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις δίμηνους αυτοτελείς κύκλους εβδομαδιαίων εργαστηρίων με εξελικτική συνοχή μεταξύ τους.
Ο κάθε κύκλος αποτελείται από 8 εργαστήρια διάρκειας 20 ωρών και θα ολοκληρώνεται με ένα ανοιχτό μάθημα που θα παρουσιάζει τη δουλειά της εκάστοτε ομάδας.

1ος κύκλος (Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2018): Σύνδεση

2ος κύκλος (Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2019): Διάδραση

3ος κύκλος (Μάρτιος – Απρίλιος 2019): Σύνθεση

4ος κύκλος (Μάϊος – Ιούνιος 2019): Παρουσίαση

Η μεθοδολογία και το περιεχόμενο του προγράμματος διαμορφώθηκε και εφαρμόστηκε πιλοτικά κατά τη διάρκεια τεσσάρων συναντήσεων του Liminal στο Σανίδι – LinkPoint φέτος τον Απρίλιο.
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή (10:30-13:00 ή 11:00-13:30).
Χώρος διεξαγωγής: Κινητήρας (Ερεχθείου 22, Ακρόπολη)
Ο χώρος είναι προσβάσιμος για χρήστες αμαξίδιων και διαθέτει τουαλέτα για άτομα με αναπηρία.
Δηλώσεις συμμετοχής για τον 1ο Κύκλο (4 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου) εδώ.
Πληροφορίες: 6974182293, projects.liminal@gmail.com

Skip to content