Ο πολιτιστικός οργανισμός liminal προσφέρει υπηρεσίες προσβασιμότητας για την παράσταση “Πέφτει χιόνι και είναι ροζ” στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πρόκειται για το νέο έργο της Αγγελικής Δαρλάση, γραμμένο ειδικά για τις “Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” το οποίο έρχεται να φωτίσει τα φετινά μας Χριστούγεννα με ζωντανή μουσική, τραγούδια, κουκλοπαίκτες, έμφαση στην κίνηση και δυνατότητα διάδρασης.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιολάντας Μαρκοπούλου, απευθύνεται σε παιδιά 4+ ετών, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα κάθε παιδιού, τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας, ενώ παράλληλα προβάλλει την ανάγκη ευαισθητοποίησης σε σχέση με την κλιματική κρίση.

Στις 4 και 5 Ιανουαρίου 2022, οι παραστάσεις θα συνοδεύονται από υπηρεσίες προσβασιμότητας, με τη liminal να παρέχει δωρεάν μια ολοκληρωμένη θεατρική εμπειρία στα άτομα με οπτική αναπηρία, εξασφαλίζοντας ακουστική περιγραφή και απτική ξενάγηση στο σκηνογραφικό και ενδυματολογικό περιβάλλον του έργου, ενώ στα Κ(κ)ωφά και βαρήκοα άτομα θα προσφέρει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Οι θεατές που επιθυμούν να κάνουν χρήση της ακουστικής περιγραφής και της απτικής ξενάγησης παρακαλούνται να πραγματοποιήσουν την αγορά των εισιτηρίων τηλεφωνικά (Ticket Services, 210-7234567) ενώ οι θεατές που επιθυμούν θέσεις κατάλληλες για να παρακολουθήσουν τη νοηματική διερμηνεία παρακαλούνται να στείλουν e-mail ([email protected]) με τίτλο “ΡΟΖ ΧΙΟΝΙ – ΕΝΓ”.

Λόγω έκτακτου περιστατικού Covid-19 και στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι παραστάσεις ακυρώνονται έως 5/1/22.

Οι προσβάσιμες παραστάσεις μεταφέρονται την Παρασκευή 7/1 (18:00) και το Σάββατο 8/1 (18:00).

Οι προκρατήσεις για τις παραστάσεις από 6/1 έως 9/1 ανοίγουν τη Δευτέρα 3/1 στις 12:00 το μεσημέρι. Προτεραιότητα στις προκρατήσεις έχουν όσοι είχαν κλείσει θέση για τις παραστάσεις που ακυρώθηκαν το διάστημα 29/12/21 – 5/1/22.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους συντελεστές και τις προϋποθέσεις παρακολούθησης των παραστάσεων, στον ιστότοπο της liminal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content