Το Vodafone World of Difference είναι ένα πρόγραμμα του Ομίλου Vodafone με παγκόσμια εμβέλεια, που υλοποιείται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2010.
Mέχρι σήμερα, έχει στηρίξει 44 νικητές, που εργάστηκαν σε 41 κοινωφελείς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της επιλογής τους σε πολλές  περιοχές στην Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κρήτη Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.
Φέτος, το πρόγραμμα δίνει για 7η συνεχόμενη χρονιά τη δυνατότητα σε 10 νέους να εργαστούν συμβάλλοντας στην κάλυψη ουσιαστικών κοινωνικών αναγκών.
Συγκεκριμένα, οι 10 υποψήφιοι που θα επιλεγούν μέσω σχετικού διαγωνισμού, θα εργαστούν για 6 μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους για να υλοποιήσουν συγκεκριμένο έργο που θα έχουν αποφασίσει από κοινού.
Η Vodafone Ελλάδας θα καταβάλει στον οργανισμό το μισθό και τις εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε υποψηφίου.
Βασικές Πληροφορίες

Ηλικία συμμετεχόντων: 18-35

Αριθμός επιτυχόντων: 10

Διάρκεια εργασίας: 6 μήνες

Έναρξη εργασίας: Ιανουάριος 2017

Μισθός: έως 8.000 €

Εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές: έως 2.000 €

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 19 Σεπτεμβρίου – 16 Οκτωβρίου 2016

Καθένας από τους 10 επιτυχόντες θα διατηρεί εργοδοτική σχέση με τον οργανισμό της επιλογής του, ο οποίος θα καλύπτεται από σχετική σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο site της Vodafone Ελλάδας, στους όρους και προϋποθέσεις καθώς και στη δήλωση συμμετοχής.

Skip to content