Με χριστουγεννιάτικη διάθεση, από την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, το Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία (ΘΕΑΜΑ) και η παράσταση για μικρούς και μεγάλους “Νάρκισσος & Ηχώ και άλλες μεταμορφώσεις” μας υποδέχονται στο Από Μηχανής Θέατρο με ένα δίωρο γεμάτο χορό, παιχνίδι, τραγούδι και εκπλήξεις.
Θα γιορτάσουμε μαζί με τους μυθικούς ήρωες της παράστασης, τον όμορφο Νάρκισσο, την ερωτοχτυπημένη νύμφη Ηχώ, την ξακουστή υφάντρα Αράχνη, τη σοφή θεά Αθηνά, τον ατρόμητο Φαέθων, την περιπετειώδη Γη και τον φωτεινό Ήλιο!
Παρέα τους, η αγαπημένη σε όλους τους θεούς, βοηθός τους Ίριδα και φυσικά η Μαέστρος, θα μας μυήσουν στον μαγευτικό κόσμο της μυθολογίας!
Το πρόγραμμα ξεκινάει με την παράσταση “Νάρκισσος & Ηχώ και άλλες μεταμορφώσεις” (11:00) και συνεχίζεται με εορταστικό παιχνίδι και μουσική.
Ημέρες παραστάσεων: 23, 26, 27, 28, 29, 30 Δεκεμβρίου και 2, 3, 4, 6 Ιανουαρίου.
Στις 4 Ιανουαρίου ακόμα μία παράσταση, για πρώτη φορά το ΘΕΑΜΑ σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό φορέα TheHappyArt, θα ανεβάσουν παιδική θεατρική παράσταση φιλική για θεατές στο φάσμα του αυτισμού.
Θα ακολουθήσει προσαρμοσμένο εορταστικό πρόγραμμα.
Κρατήσεις θέσεων εδώ.

Skip to content