Μπορεί το Our Festival 4 να έγινε φέτος Ιούλιο και όχι Σεπτέμβριο όπως συνηθίζεται, αλλά οι εκδηλώσεις που δεν έγιναν το καλοκαίρι λόγω κακών καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθούν 20-24 Σεπτεμβρίου.
Για ακόμη μία χρονιά, ο πολιτιστικός οργανισμός Liminal και οι συνεργάτες του (HandsUp και Supertitles.gr) δημιουργούν και επιμελούνται τις υπηρεσίες προσβασιμότητας στις θεατρικές παραστάσεις του Our Festival 4 για τους κωφούς και βαρήκοους θεατές.
Πρόγραμμα παραστάσεων
Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

18:30 “Μήπως είδατε το τσίρκο μου;” | Θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους

Η ιστορία ενός κλόουν που έχασε το τσίρκο του και ψάχνει να το βρει, με ζωντανή μουσική, κόλπα, κούκλες και μια βαλίτσα που μιλάει.
Με ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα (HandsUp)
Επιμέλεια προσβασιμότητας: Liminal

20:30 “Οι Γάτες Πέθαναν” | Θέατρο

17ος αιώνας. Πρωί. Ο Μολιέρος ξυπνάει. Μίλησε μέσα από το γέλιο για τη θέση της γυναίκας, την πατριαρχική κοινωνία, τη θρησκευτική καταπίεση, την υποκρισία, τον αθεϊσμό, τον ελεύθερο έρωτα.
Πάνω στη σκηνή ο Μολιέρος και ο Μπάτλερ του. Μιλάνε για τη σημασία της αντίστασης και για τη σπουδαιότητα του να δημιουργείς με τους ανθρώπους που επιλέγεις, μέσα από κείμενα και επιστολές που έγραψε ο ίδιος ο Μολιέρος ή κείμενα που γράφτηκαν γι’ αυτόν.
Με ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα και ελληνικούς υπέρτιτλους (HandsUp)
Λογισμικό υπερτίτλων: Supertitles.gr
Επιμέλεια προσβασιμότητας: Liminal 
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

20:45 “Εσωτερικές ειδήσεις” | Θέατρο

Οι Εσωτερικές Ειδήσεις του Μάριου Ποντίκα είναι ένα ρεαλιστικό “σπονδυλωτό” έργο. Σύντομες σκηνές εμπνευσμένες από την καθημερινότητα μας σατιρίζουν τον τύπο του σύγχρονου πολίτη. Η κοινωνία του χτες και του σήμερα σε πλαίσιο.
Με ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα και ελληνικούς υπέρτιτλους (HandsUp)
Λογισμικό υπερτίτλων: Supertitles.gr
Επιμέλεια προσβασιμότητας: Liminal

21:45 Σύγνεφο με παντελόνια | Θέατρο, Μουσική, Χορός

Το πιο εμβληματικό ποίημα του Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι ζωντανεύει ως ένα πολυκαλλιτεχνικό δρώμενο. Ένας ηθοποιός, δύο μουσικοί και τέσσερις χορεύτριες συμπράττουν, δημιουργώντας ένα ζωντανό, μεικτό θέαμα.
Σκοπός της παράστασης, η συνύπαρξη των τριών παραστατικών τεχνών και η παράλληλη αποδόμηση της καθεμίας ξεχωριστά, με αποτέλεσμα τη δόμηση μιας παραστάσιμης ποίησης.
Η παράσταση συνοδεύεται από ελληνικούς και ρωσικούς υπέρτιτλους.
Υπηρεσίες προσβασιμότητας: Liminal
Λογισμικό υπερτίτλων: Supertitles.gr
Παραγωγή: Εμείς – Ομάδα Συλλογικού Πολιτισμού & Liminal

Skip to content