Με απόφαση της 13ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, διοργανώνεται το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5 (κατηγορίας Β1).
Το Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις.
Η α’ φάση θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις ανοιχτού γηπέδου 5Χ5 του ΕΑΚ Μίκρας και η β’ φάση τον Ιούνιο.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων πρέπει να υποβληθούν γραπτά ενώ δεν θα γίνονται δεκτές χωρίς υπογραφή και σφραγίδα τους. 
Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρονται όλα τα στοιχεία των αθλητών (επίθετο, όνομα, κατηγορία IBSA, αριθμός δελτίου και ιδιότητα) ώστε να είναι εφικτός ο έλεγχος των στοιχείων από τη Γραμματεία Αγώνων.
Οι δηλώσεις συμμετοχής (φόρμες συμμετοχής, διαμονής και μετακίνησης) πρέπει να αποσταλlούν με fax στο 210-6849978 είτε ηλεκτρονικά (info@eaom-amea.gr) για την α’ φάση μέχρι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ενώ για την β’ φάση θα ανακοινωθεί η ημερομηνία.
Κάθε ομάδα δικαιούται να δηλώσει μέχρι 4 βασικούς παίκτες, 4 αναπληρωματικούς, 2 τερματοφύλακες, 1 προπονητή, 1 βοηθό προπονητή, 1 συνοδό και 1 αρχηγό αποστολής.

Skip to content